Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem toho názoru, že je pro duševní - a následně i tělesné - zdraví prospěšnější dostat se občas do vytržení jakoukoliv psychedelickou látkou než nasloucháním hlasu od "boha". :-P

0 0
možnosti

J73a58n 59R13á84ž

10. 2. 2023 19:33

Velmi podnětný názor;-)

0 0
možnosti

"Dekriminalizaci konopí v ČR nelze doporučit, protože v Nizozemí stoupl počet sebevražd po legalizaci eutanazie" je vskutku pozoruhodná argumentace, zatím asi nejzábavnější, co jsem na toto téma zaznamenal.

Pořád se bavíme o látce, na níž nevzniká fyzická závislost, (narozdíl od legálního chlastu) a kterou se, na rozdíl od legálního alkoholu, prakticky nelze předávkovat, pokud teda nespotřebujete zaráz asi půl vagonu sušiny.

Legalizace je nevyhnutelná a jestli něco přinese, tak úlevu desetitisícům lidí, kteří přestanou být jednou nohou v kriminále za něco tak strašlivě nebezpečného, jako je, ó hrůzo, pěstování a konzumace květin. Pokud z toho navíc něco kápne státu ve formě daní, tím lépe.

1 0
možnosti

J14a40n 37R35á71ž

9. 2. 2023 14:31

Nelze nijak odůvodnit zpochybňování prospěšnosti legalizace konopí, zejména jako léčebný prostředek. Je jedno, jakou formu si ten, kdo to používá zvolí, takže jakákoliv selekce jeho prodeje je nesmyslná. Každý, kdo legalizaci konopí brání argumentem, ze se jedná o drogu, je na úrovni myšlení středověkých inkvizitorů.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS