Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za moudrá a pravdivá slova!

Jsem zvědavý, co s tím chtějí politici udělat, když se jejich špičky, tandem Babiš-Zeman, pravdě a lásce vysmívají!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte to popletené. Odmítač se jen nechce nechat naočkovat a co dělají ostatní ho nezajímá.

1 2
možnosti
Foto

A vas zajimaji ostatni? Treba ti, co se nechteji naockovat?

1 0
možnosti

Poctiví pracovití lidé si zaslouží chválu a úctu za svou práci. Není možné podvolit se nespravedlivému nebezpečnému jednání. Očkování nepřináší to, co slibovalo. Očkovací látky jsou nové a uznané jen pro výjmečný stav. Testování je bez příznaků nemoci vědecky nezdůvodnitelné. Ochranné pomůcky představují větší riziko pro zdraví než zisk, jak zjistil několikrát také náš nejvyšší soud. Popírači jste tedy spíše vy, kteří věříte slepě v záchranu nebezpečným očkováním. Kolik lidí musí zemřít a být zdravotně poškozených, aby jste opustili vaše jednoduché řešení injekcí do každého člověka? Oficiální mrtví/poškození v EU parlamentu (návrh usnesení B9-0475/2021 z 23.9.2021): 5800/954000 lidských bytostí. Chápu mnohé pomýlené osoby, které přijímají omyl papeže, který není bohužel opatřen žádnou neomylností v nečekaném zdravotním podvodu.

2 1
možnosti

Nejste tím nejvíce pomýleným Vy sám? :-)

0 0
možnosti
Foto

Smír je velmi problematický a složitý. Víra ve stát a jeho instituce je u odmítačů podkopána, protože vysvětlování, motivování a snaha naklonit občany pro očkování - to vše vláda zanedbala a nezbývá jí ve zbývající době vlády než donucování.

Nová vláda má před sebou téměř nesplnitelný úkol - odstranit příkopy, zábrany a sjednotit občany. Zeman jí s tím nepomůže, takže na to má cca 2 roky. Augiášův chlív.

1 0
možnosti

Ale i politikaření babišovců bude také velkou překážkou! Soudím z toho, co předvedli ve sněmovně, kdy se protiústavně pokusili protlačit svého člena vlády do vedení nastupující sněmovny! :-)

0 0
možnosti
Foto

Pro odmitače očkování pochopení nemám a rozhodně si jich nevažím. Jsou to skončí, kteří myslí jen na sebe.

Ale zdaleka nejde Jen odmitače očkování

Daleko horší jsou ti magoři co nenosi respirátory v budovách a hromadné dopravě ( a za tím, že to jsou magoři si stojím)

A ty skupiny se dost často protínají.

3 3
možnosti
Foto

J30i98ř65í 79K62i57n42d20l

17. 11. 2021 21:54

No vidíte mně nakazila kamarádka, která proděla očkovaní proti covidu. Při vstupu do restaurace ukázala papír, že je očkovaná a já s manželkou musel udělat test. Když jsem zjistil, že s manželkou máme covid, požádal jsem ji, aby si udělala test. Udělala a zjistila, že covid má bez příznaků. Obvodní doktorka nám řekla, že je hluboký omyl, když si lidi myslí, že očkovaní nemohou nákazu přenášet a nejsme první, koho očkovaná osoba nakazila. Paní doktorka na infúzi, kam jsem šel, abych neskončil v nemocnici řekla, že očkovaní mohou nakazit jiného a stejně tak počet očkovaných v nemocnicích přibývá.

5 1
možnosti

Zkusit v odmítačích vidět namísto bláznů (sobců, hlupáků, škůdců...) spíše dobré lidi odlišného pohledu na svět je tedy opravdu šokující myšlenka...

1 3
možnosti
Foto

Vlade se podarilo rozdelit lidi. I nejzarputilejsi priznivci ockovani musi uznat,ze v mnohem maji ti druzi pravdu. Stejne tak ani tzv.odmitaci (nalepka) nejsou proti pripadnemu dobrovolnemu ockovani rizikovych skupin. Obelhavanim obou skupin,nesmyslnymi postupy a protizakonym donucovanim k ockovani vsech se podarilo jen to,ze se cim dal vice lidi sejde demonstrovat nebo prestane verit i smysluplnym opatreni. Za to ale nemohou lidi (ockovani,neockovani)

1 5
možnosti

Vládě? Nikoliv. Je tu část lidí kteří nechodili jak na 1.máje ani nechodí i nyní cinkat klíči na Václavák ... a část ano ... to je to dělení - je to vec pristupu zda lze neco vymavat nebo vycinkat. Ale máte pravdu ze ani tato dosavadní vláda, která aspon cinkat klíči uz rozhodne nechodí, tak nepostupuje úplně správně v tom kdy své dojemné prosby nepodlozi jednoduchou informaci kdo z kolika je postižen nebezpečným průběhem tohoto čínského viru s americkou stopou. Ze jsou plné JIPky může být také tím ze jsou nedostatečné a levnější je naockovat i zdravé a neohroženě protože je to levnější a určitě to taky prezijou ;-) ... a ty prosby jsou vubec i takové emocionalnejsi plné lásky a jakoby snad i pravdivejsi a to ibez bližšího a jednoduchého vysvětlení ;-)

1 3
možnosti

Kolik v sobe máte dávek?:-)

0 0
možnosti
Foto

J77i70ř30í 30K74i61n36d71l

17. 11. 2021 22:10

Dne 14. 11 2O21 očkovaných v nemocnicích 179 neočkovaných očkovaných 22O. Pramen UZIS Stačí ???

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 23,41
  • Průměrná čtenost 1200x
PhDr. Mgr. Robert Huneš, MBA, ředitel Hospice sv. Jana N. Neumanna, prezident Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče

Seznam rubrik