Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je docela dobře možné, že jsou odpůrci očkování jen víc slyšet (protože to vyhovuje médiím, jimž jde o především o čtenost, tedy senzace, kontroverze....).

2 0
možnosti

Když už politici svým tlakem na americkou FDA a evropskou EMA urychlili spuštění nedostatečně zkoumaných vakcín na obyvatelstvo západ. civilizace, pak mě taky napadlo - v nynější 4. fázi pokračujícího výzkumu radši očkovat mladší a zdravější (mohli by pak přinést kolektiv. imunitu pro ty slabší), jenže kamenem úrazu je, že se o vakcínách zatím mnoho ještě neví - nakolik ochrání očkované, zda nebudou dále infekční pro druhé, jak dlouho vydrží imunita (zda déle než imunita získaná proděláním covidu, jež prý je nejméně 5 měsíců). Pokud mají vakcíny dosti "silné reakce" u části očkovaných, je podle mě rizikové nabízet je právě těm oslabenějším, co už moc nevydrží horečku aj. Navíc i výrobci sami připustili, že u starších občanů se vakcíny ve studiích jevily jako méně účinné.

0 0
možnosti

Pokud by postup byl: 1) Testování protilátek a buněčné imunity a teprve u negativních 2) vakcinace, pochybujích by ubylo odhadem o 40%. Ušetřily by se vakcíny pro potřebné a navíc bychom věděli s čím je spojen těžší a těžký průběh nemoci. Když lze tento postup aplikovat u vakcíny proti tuberkulóze, proč jej nejde aplikovat u vakcíny proti Covid19?

Těším se na odpověď od znalce.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Ještě vám nikdo nesdělil, že i očkovaný člověk může být infekční? Dokonce i sám Blatný to připustil. Takže si naočkujte ty kteří to potřebují a ostatní nechte ať se rozhodnou dle svého uvážení.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Lidi odmítající očkování jsou všude. Dokonce i Německu, kde jsou skoro nejprogresivnější lidi na světě.

0 0
možnosti

Polovina zdravotníků v Německu se odmítá naočkovat proti covidu 19.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS