Diskuse

Třicítka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezký článek. Taky tu vidím sklenici z poloviny plnou. Což vůbec není špatný výsloedek. Teď je ale třeba dávat pozor, aby se tam při naplňování té druhé poloviny dolévala opět čistá voda. Aby nebyla infikovaná bakterieni, které zkazí i tu první polovinu. Těch bakterií v posledních několika letech přibývá, jsou dost agresívní, a česká voda má vůči nim slabou imunitu.

0 0
možnosti

R^

Polistopadový zisk naší společnosti je značný! Ale nesmíme krmit ty zlé vlky mezi námi. Hradem počínaje, Strakovou akademií pokračuje a komunisty s okamurovci konče! Milion chvilek pro demokracii vyzývá k obraně naší svobody a demokracie! Nesmíme si nechat vzít svobodu a demokracii jako v únoru 1948!

!!

3 1
možnosti

Ano, zlí vlci jsou po posledních parlamentních i prezidentských volbách opravdu dobře nakrmení. Z dost nepochopitelných důvodů je krmí hrozně moc lidí. Třebaže požírají kde co. Ale náš les naštěstí ještě pořád poskytuje zvěři bezpečí, svobodu a slušně plné krmelce. Nemusí to tak ovšem být i v budoucnu, když budou zlí vlci i nadále tak dobře vykrmovaní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 23,41
  • Průměrná čtenost 1200x
PhDr. Mgr. Robert Huneš, MBA, ředitel Hospice sv. Jana N. Neumanna, prezident Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče

Seznam rubrik