Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane řediteli!

V mnohém máte pravdu. Nakonec lze říci, že u některých zdravotníků chybí empatie. Ale jak si představujete tu empatii vzbudit u vyhořelých, vyčerpaných zdravotníků? Hospic s řádovými sestrami je o něčem jiném! Buďme rádi, že je máme!

Já vidím klíč v tom, že jsme po Listopadu zachovali komunistické iluze, ve kterých je to neřešitelné! A přirozenou, pravicovou politiku se nikdo neodváží instalovat! Proto čekáme na krach zdravotní péče. Bohužel!

0 0
možnosti
Foto

Máme 156 nemocnic, ale zkuste se tam dostat!

0 0
možnosti
AL

NA zlomené duše jsou např. i nemocniční kaplani.

1 0
možnosti
TC

Konečně zdravý názor !!!

1 0
možnosti
MS

Přetížený zdravotnický systém to lékařům neulehčuje, protože mají časový limit na pacienta, spoustu přesčasů atd. I při dobré vůli to vede u řady z nich k vyhoření.

2 0
možnosti

Dokonce se už dávno snížily stavy zaměstnanců pod komunistické normy! Víc to už určitě nelze! A lékařskou komoru politici vyloučili z dozoru nad počty zaměstnanců!

0 0
možnosti
Foto

Je veľmi ťažké zohnať dobrého psychológa, alebo lekára s holistickým prístupom.Lebo všetko zo všetkým súvisí, nenadarmo sa hovorí, že v zdravom tele zdravý duch a naopak

2 0
možnosti
PL

P91e87t84r 74L62o18r66e66n16c

16. 1. 2024 20:12

Děkuji!

Velmi dobře napsáno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 23,57
  • Průměrná čtenost 1200x
PhDr. Mgr. Robert Huneš, MBA, ředitel Hospice sv. Jana N. Neumanna, prezident Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče

Seznam rubrik