Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Tato Vláda je katastrofální. Tím, že zrušila všechny reformní snahy. Navázala tak na šílenství ČSSD, která vyhrála volby za odstranění výdaje 1 piva = 30 Kč. Udělat výdaje umí každý. Je v pořádku zvyšovat důchody - Nicméně reciprocita naprosto chybí! Podobně pak s daněmi, na které již došlo. Pokud zvýším daň za cigára - alkohol, budiž. Čím jsem to ovšem vyrovnal? Co jsem ulehčil a slevil? AB vůbec neřeší příjmy - efekt chodu a udržitelnost budoucna pro ty další. Nesmysly EET, byrokracie, počty úřednictva - To je tak neuvěřitelně amatérské ! Zřejmě odsud naprosté nepochopení, že jsme do lidu nalili prachy - A oni je dokonce vrací na podporu nějakých Hospiců! Ty naděje, se kterými Hnutí ANO přišlo - Vláda odborníků, makáme - řešíme - To je neuvěřitelně břídilské a cíleně podlézavé! :-)

2 0
možnosti
PB

P80e52t30r 29B69u18r60i39a67n

14. 7. 2019 11:10

Pokud zvýším daň za cigára - alkohol, budiž.

Jak budiž, co budiž?? 8-o

0 0
možnosti

R^

Vážený pane doktore!

To, že jde TITANIC ke dnu, píši již jako profetistické memento skoro dvacet let. Marně! I současný ministr zdravotnictví nám lže o horentních platech lékařů. Kdyby to byla pravda, tak lékařů by bylo přehršel. Ale není! Jsem rád, že jsem konečně směl vypadnut z tohoto zdravotnického Kocourkova! Ve skutečnosti nikomu nejde o kvalitní zdravotnické služby! A nyní jde o totální rozvrat sociálních služeb! Pohrdání slabými, jako tomu bylo před Listopadem! Přitom se komunisti s estébáky navzájem vydírají a blokují vládnutí naší vlády! Snad se už konečně český volič probudí a bude volit s rozumem!

:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 23,57
  • Průměrná čtenost 1200x
PhDr. Mgr. Robert Huneš, MBA, ředitel Hospice sv. Jana N. Neumanna, prezident Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče

Seznam rubrik