Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevim co je na tom noveho. Oficielne cinska vlada oznmila pred nekolika roky, ze uz se organy od popravenych odebirat nebudou Verite tomu?

0 0
možnosti

A69d53a79m 20B33í41l32e81k

1. 5. 2017 8:14

pěkné, až na ten závěr... Jako bych měl pocit, že celé to bylo účelově napsáno proto, abyste na konci mohl plivnout na Zemana. S Číňany si srdečně potřásají rukou v podstatě všichni presidenti a politici ve světě. Je to smutné, ale je to tak. A věřte mi, udělá to KAŽDÝ z kandidátů na Hrad, byť se v tuto chvíli tváří jako největší ochránce lidských práv atd. Prostě musí, protože v té funkci musí udržovat politickou určitou linii bez ohledu na osobní přesvědčení.

0 0
možnosti

Jak od toho Josepha, od Josepha. Snůška polopravd a lží, jako oslí můstek k vyjádření nenávisti a primitivní propagandy.

1 0
možnosti
Foto

Díky za všechny Vaše články R^

0 0
možnosti

J55a97r45a 67R30a55n79k

30. 4. 2017 1:09

R^Konecne! Pisi o tom v diskusich jiz nejakych 9 let - zde. Jinde se o tom vi, proto jsem byla prekvapena pri navstve CR, kdy jsem videla v Praze malou skupinu clenu Falun Gong, kteri rozdavali brozurky a lide chodili okolo bez zajmu. Diky za blog.

Kilgura zname i z dokumentarnich filmu, snazi se pro tuto nevinnou sektu udelat co se da...Ovsem ti nahore potrebuji zdrave organy.

0 0
možnosti

J60a58r78a 55R92a25n29k

30. 4. 2017 1:10

Kilgour–Matas report - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Kilgour–Matas_report

Jump to Falun Gong - Falun Gong is a spiritual discipline that combines meditation and exercises with a moral philosophy, emerged in China in the 1990s; ...

‎Background · ‎The report · ‎Response · ‎Further reading

Organ harvesting from Falun Gong practitioners in China - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/.../Organ_harvesting_from_Falun_Gong_practitioners_in_Ch...

Jump to Kilgour-Matas report - David Kilgour and David Matas released the results of their ... of Organ Harvesting of Falun Gong Practitioners in China".

Report alleges China killing thousands to harvest organs - The Globe ...

http://www.theglobeandmail.com › News › World

Jun 22, 2016 - Authors David Matas, David Kilgour and Ethan Gutmann have over the past decade published evidence that China is using Falun Gong ...

Interview With David Kilgour, Co-author of New China Organ ... http://www.theepochtimes.com/.../2096885-interview-with-david-kilgour-co-author-of-new...

0 1
možnosti

Není zločinec jako zločinec. Některým by slušela záchrana mnoha lidských životů.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS