Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co se vysokých škol týče, platí, že studenti jsou dospělí lidé. A jak si kdo ustele, tak si lehne. Učitel to může ovlivnit toliko svým osobním příkladem, kulturou vystupování atd. Učitel může dát toliko návod k vlastnímu studiu, říci, tu a tu literaturu vám je možné doporučit k vlastnímu studiu.  Existují-li studenti, kterým jde toliko o diplom a nestudují se zájmem o předmět a nepřečtou si ke zkoušce ani jednu doporučenou učebnici, tak s tím už učitel nemůže nic dělat. Je to problém studentů, nikoliv učitelů. kteří nejsou od toho, aby vodili dospělé lidi za ručičku.

0 0
možnosti

Roberte,ale pokud budeš psát takové nepravdy,tak se ministrem nikdy nestaneš!

0 0
možnosti

Nu,konečně se přišlo na to,že si podniky a firmy budou vychovávat své budoucí pracovníky,prostě to,co tu bylo již za první republiky a za komunistů.

0 1
možnosti

Děti na základkách jsou přetěžované ? 8-o  Jak jste na to přišel ?

2 0
možnosti
Foto

Absolventi zakladni skoly jsou svou urovni nahony vzdaleni vsem z napriklad Severni Ameriky .. v dobrem .. u vysokych skol je to pak naopak, coz je dano podle meho mnohem vetsi specializaci, nez u nas

0 0
možnosti

Teda ne že by nebylo co zlepšovat.

Ale ten génius co jste na něj dal odkaz je velice vtipná figurka. Všechno co by podle něj na českých školách mělo být a není jsem na nich našel a mimo procvičení jazyka pořád nějak nevidím výhodu ve studiu sice zahraniční, ale daleko horší univerzity.

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 23,57
  • Průměrná čtenost 1200x
PhDr. Mgr. Robert Huneš, MBA, ředitel Hospice sv. Jana N. Neumanna, prezident Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče

Seznam rubrik